Bruidsreportage

Eerlijk, spontaan en ongedwongen

De bruiloft is een van de belangrijkste dagen van jullie leven. Met een bruidsreportage vinden wij het belangrijk dat we deze dag vastleggen zodat jullie hem op elk moment kunnen herbeleven.

Of dit nu een maand later is, met elkaar of met de mensen die op de dag zelf niet aanwezig konden zijn, of 15 jaar later om aan jullie kinderen te laten zien hoe jullie op dat moment in het leven stonden. Het is een documentatie van jullie liefde, maar ook van een fragment uit jullie leven.

Voor ons is het belangrijk om ongemerkt de dag vast te leggen zoals hij daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Op een ongedwongen manier maken we eerlijke en spontane beelden. Zo herbeleven jullie de dag ook zoals hij daadwerkelijk was, óók de momenten die op deze mooie dag misschien aan jullie zijn voorbijgeschoten.

Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij jullie bruiloft. Samen met de gasten beleven we de dag mee zodat jullie bruidsreportage eerlijk, spontaan en ongedwongen kan worden vastgelegd.

Hoe werkt het?

Vrijblijvend maken we tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar. We stemmen jullie wensen af met onze mogelijkheden. We laten weten wat ons algemeen pakket is, en wat we allemaal nog meer kunnen bieden. Alles wat jullie in beeld willen brengen is bespreekbaar. De gehele dag vanaf het aantrekken van de bruidsjurk tot aan het feest, of enkel het in beeld laten brengen van de trouwceremonie.

Bij een wederzijdse klik en enthousiasme van beide kanten komen we nog een keer samen om jullie wensen te koppelen aan het draaiboek van jullie dag en bezoeken we eventueel nog samen de trouwlocatie.

Benieuwd hoe wij een bruiloft in beeld brengen? Zie Desiré & Matthijs

“Onze wens was om op onze bruiloft niet teveel geposeerde foto's te laten maken omdat dit niet bij ons en de familie paste. Stijn heeft de bijzondere momenten en emoties van de dag prachtig weergegeven in zijn foto's. Het is een fotograaf die prettig is in de omgang en niet te 'aanwezig' is op de dag zelf. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!“
- Bram & Liesbet -

“Stijn heeft met zijn unieke, creatieve stijl een heel origineel en persoonlijk beeldverslag gemaakt van onze trouwdag waar wij ontzettend blij mee zijn. Hij heeft oog voor het in beeld brengen van de mooiste en leukste momenten. Voor èchte, spontane foto’s, die nèt even anders dan anders zijn, kunnen wij Stijn van harte aanbevelen!“
- Carola & Conrad -