Portretten

Een eerste indruk

Met een portret geeft u een eerste indruk van uzelf of uw medewerkers, en deze is vaak doorslaggevend. Voor een CV, LinkedIn-profiel of website waarbij een persoonlijke benadering van belang is, is een portretfoto onmisbaar.

Wij bieden veel verschillende mogelijkheden voor portretfotografie. Met studioportretten hanteren we, in onze studio, een neutrale achtergrond. Wanneer eenduidigheid gewenst is, bijvoorbeeld bij portretten van meerdere werknemers, of wanneer uw portret neutraliteit moet uitstralen, is dit aan te raden. Wanneer het gemakkelijker is om studioportretten bij uw bedrijf te maken is dit mogelijk; onze studio is mobiel.

Daarnaast maken wij ook locatieportretten. Met deze portretten kan bijvoorbeeld de sfeer van uw werkomgeving mee in beeld gebracht worden. Ook andere locaties zijn mogelijk, en uw eigen creatieve inbreng is altijd welkom.

Zwart-wit portretten zijn alleen in onze eigen, of mobiele, studio mogelijk. De mooiste zwart-wit portretten worden namelijk met een donkere achtergrond gemaakt.

Hoe werkt het?

We horen graag wat uw wensen zijn, en of u de voorkeur heeft voor een studioportret of een locatieportret. Nadat de wensen duidelijk zijn sturen we onze offerte waarbij we laten weten welke investering van onze kant het beste past bij uw wensen. Bij akkoord plannen we een datum en gaan we u of uw medewerkers passend portretteren.

Benieuwd hoe wij een personen in beeld brengen? Zie portretten

“Recentelijk heb ik een zakelijke profielfoto laten maken door Stijn. Ik zag er tegenop, maar door de relaxte manier van werken van Stijn én een sfeermuziekje op de achtergrond is de fotosessie heel ontspannend verlopen. Ik ben heel blij met het eindresultaat en ik kan daarom Stijn van harte aanbevelen als fotograaf!“
- Corine Stigter - UWassistent -

“Ik ben erg tevreden over de fotografie van al onze medewerkers. Stijn stelt je gerust. En zo weet hij de persoonlijkheid van de Bex*ers te vangen in het portret“
- Peter van den Besselaar - Bex*communicatie -