Evenementen

Het evenement in beeld

Er zijn veel verschillende soorten evenementen; congressen, beurzen, symposia’s en concerten. Lang van te voren wordt er vastgelegd hoe deze dag voor jullie en jullie gasten idealiter gaat verlopen. Het is een belangrijke dag om uit te stralen wat je als organisatie buiten de normale gang van zaken allemaal op de kaart wil zetten. Goed verlopen evenementen zorgen voor een leuke dag voor jullie gasten, maar ook voor het aanspreken van potentiële klanten.

Op dit soort dagen wordt het vastleggen in beelden vaak onderschat. Voor jullie komt alles wat de afgelopen tijd is georganiseerd op één dag samen. Jullie zijn gefocust op een goede verloop en genieten van de dag.  Fotografie wordt dan soms vergeten, of als een noodzakelijk kwaad gezien, zonde!

Wij kunnen ervoor zorgen dat met aandacht de dag in beelden wordt vastgelegd. Vanzelfsprekend brengen we jullie sprekers en/of artiesten in beeld. Ook hebben we aandacht voor de sfeer van het evenement, en weten dit op een subtiele manier in beeld te brengen. Deze foto’s kunnen worden gebruikt om te laten zien hoe de dag is verlopen, maar ook om uit te stralen waartoe jullie organisatie allemaal in staat is.

Hoe werkt het?

Jullie laten ons weten waar en wanneer het evenement gaat plaatsvinden. Op basis van jullie wensen en het draaiboek kunnen wij een inschatting maken van welke investering van onze kant het beste daarbij aansluit. Dit bespreken we via de mail, telefonisch of in een gesprek zodat we beiden, alvorens het evenement begint, weten welke momenten jullie zeker in beeld willen hebben, en wat voor sfeerbeelden en overzichtsfoto’s er gemaakt kunnen worden.

Geïnteresseerd in deze dienst, neem contact met ons op!

“Stijn heeft twee van onze evenementen in beeld gebracht. Wij zijn erg blij met zijn foto’s, die we als terugblik aan de deelnemers hebben verstuurd. Hij kiest niet voor de meest voor de hand liggende foto’s, maar legt op zijn eigen manier en vanuit verrassende invalshoeken het evenement vast. Daarnaast is het prettig om met hem samen te werken“
- Thebe -

“Stijn heeft het talent om de sfeer en de beleving van een event tot leven te laten komen op beeld. Hij levert na een korte briefing hoge kwaliteit werk. Terwijl jij nog aan het bijkomen bent van de gehele organisatie, zorgt Stijn voor sfeervolle herinneringen op beeld“
- Tilburg University -