Interieur / Exterieur

De beleving van de ruimte

Om veel verschillende redenen kan een interieur of exterieur worden vastgelegd. Het aantrekkelijk maken van een pand voor verkoop is er daar één van. Ook kan het zo zijn dat je als stylist of ontwerper wil laten zien wat jouw stijl is en wat voor werk je levert. Dit geldt ook voor architecten en projectontwikkelaars. Het resultaat van jullie project, en de kwaliteit die jullie daarbij leveren mag ook zeker in beeld gebracht worden.

Wij hebben de juiste apparatuur, kennis en inzicht om het stilleven van een ruimte of een pand vast te leggen. Het is van belang om het juiste aantal objecten in de juiste compositie weg te zetten om zo de beleving van de ruimte tot zijn recht te laten komen.

Jullie interieur en/of exterieur wordt overzichtelijk en feitelijk in beeld gebracht door middel van overzichtsfoto’s. Maar ook het karakter en de beleving van de ruimte weten wij vast te leggen door de juiste details in beeld te brengen. Zo wordt de ruimte of het pand op zijn mooist beleefd en herinnerd.

Hoe werkt het?

Jullie laten weten welke ruimte of welk pand jullie in beeld gebracht willen hebben. We maken kort kennis met de ruimte door middel van een bezichtiging of jullie eigen foto’s.

Nadat jullie jullie wensen hebben doorgegeven sturen we onze offerte waarbij we laten weten welke investering van onze kant het beste past bij jullie wensen. Bij akkoord plannen we een datum en komen we het interieur en/of exterieur graag voor jullie fotograferen.

Geïnteresseerd in deze dienst, neem contact met ons op!

“...“