Studio op locatie

Eenheid binnen de organisatie

Eerlijk, spontaan en ongedwongen

De bruiloft is een van de belangrijkste dagen van jullie leven. Met een bruidsreportage vindt Stijn het belangrijk dat hij deze dag vastlegt zodat jullie hem op elk moment kunnen herbeleven.

Of dit nu een maand later is, met elkaar of met de mensen die op de dag zelf niet aanwezig konden zijn, of 15 jaar later om aan jullie kinderen te laten zien hoe jullie op dat moment in het leven stonden. Het is een documentatie van jullie liefde, maar ook van een fragment uit jullie leven.

Voor Stijn is het belangrijk om ongemerkt de dag vast te leggen zoals hij daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Op een ongedwongen manier maakt Stijn eerlijke en spontane beelden. Zo herbeleven jullie de dag ook zoals hij daadwerkelijk was, óók de momenten die op deze mooie dag misschien aan jullie zijn voorbijgeschoten.

Stijn voelt zich persoonlijk betrokken bij jullie bruiloft. Samen met de gasten beleeft hij de dag mee zodat jullie bruidsreportage eerlijk, spontaan en ongedwongen kan worden vastgelegd.

Hoe werkt het?

Vrijblijvend maakt Stijn tijdens een persoonlijk gesprek kennis met jullie. Hij stemt jullie wensen af met zijn mogelijkheden. Hij laat weten wat het algemeen pakket is, en wat hij allemaal nog meer kan bieden. Alles wat jullie in beeld willen brengen is bespreekbaar. De gehele dag vanaf het aantrekken van de bruidsjurk tot aan het feest, of enkel het in beeld laten brengen van de trouwceremonie.

Bij een wederzijdse klik en enthousiasme van beide kanten komen we nog een keer samen om jullie wensen te koppelen aan het draaiboek van jullie dag en bezoeken we eventueel nog samen de trouwlocatie.

Geïnteresseerd in deze dienst, neem contact met ons op!

“Stijn heeft met zijn unieke, creatieve stijl een heel origineel en persoonlijk beeldverslag gemaakt van onze trouwdag waar wij ontzettend blij mee zijn. Hij heeft oog voor het in beeld brengen van de mooiste en leukste momenten. Voor èchte, spontane foto’s, die nèt even anders dan anders zijn, kunnen wij Stijn van harte aanbevelen!“
- Carola & Conrad -

“Onze wens was om op onze bruiloft niet teveel geposeerde foto's te laten maken omdat dit niet bij ons en de familie paste. Stijn heeft de bijzondere momenten en emoties van de dag prachtig weergegeven in zijn foto's. Het is een fotograaf die prettig is in de omgang en niet te 'aanwezig' is op de dag zelf. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!“
- Bram & Liesbet -

“Stijn is een fotograaf met aandacht voor details, zeer prettig in omgang en met humor. Zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn heeft hij alle belangrijke en spontane momenten vastgelegd! We kunnen Stijn zeker aanbevelen!“
- Kim & Jeroen -