Portretfotografie

Een eerste indruk

Met een portret geef je een eerste indruk van jezelf of jouw collega’s, en deze is vaak doorslaggevend. Voor een CV, LinkedIn-profiel of website waarbij een persoonlijke benadering van belang is, is een portretfoto onmisbaar.

Wij bieden veel verschillende mogelijkheden voor portretfotografie. Met studioportretten hanteren we, in onze studio, een neutrale achtergrond. Wanneer eenduidigheid gewenst is, bijvoorbeeld bij portretten van meerdere werknemers, of wanneer jouw portret neutraliteit moet uitstralen, is dit aan te raden. Wanneer het gemakkelijker is om studioportretten bij jullie bedrijf te maken is dit mogelijk; onze studio is mobiel.

Daarnaast maken wij ook locatieportretten. Met deze portretten kan bijvoorbeeld de sfeer van jullie werkomgeving mee in beeld gebracht worden. Ook andere locaties zijn mogelijk, en jullie eigen creatieve inbreng is altijd welkom.

Hoe werkt het?

We horen graag wat jouw of jullie wensen zijn, en of jullie de voorkeur hebben voor een studioportret of een locatieportret. Nadat de wensen duidelijk zijn sturen we onze offerte waarbij we laten weten welke investering van onze kant het beste past bij jullie wensen. Bij akkoord plannen we een datum en gaan we jou of  jouw collega’s passend portretteren.

Geïnteresseerd in deze dienst, neem contact met ons op!

“Recentelijk heb ik een zakelijke profielfoto laten maken door Stijn. Ik zag er tegenop, maar door de relaxte manier van werken van Stijn én een sfeermuziekje op de achtergrond is de fotosessie heel ontspannend verlopen. Ik ben heel blij met het eindresultaat en ik kan daarom Stijn van harte aanbevelen als fotograaf!“
- UWassistent -

“Ik ben erg tevreden over de fotografie van al onze medewerkers. Stijn stelt je gerust. En zo weet hij de persoonlijkheid van de Bex*ers te vangen in het portret“
- Bex*communicatie -