Sportfotografie

Sportfotografie

Sportevenementen worden altijd intensief beleefd. Wedstrijden, toernooien en trainingen roepen emoties op; van winnaars én verliezers, van deelnemers én toeschouwers. Door dit te fotograferen kunnen we mooie, spannende en krachtige beelden leveren die gebruikt kunnen worden voor krantenartikelen, brochures of verenigingswebsite.

De sport wordt op een oprechte en sfeervolle manier in beeld gebracht. Door actiemomenten op stilstaand beeld vast te leggen maken we unieke beelden die vooral veel emotie uitstralen, en voor veel verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Hoe werkt het?

Jullie laten weten welke sport er in beeld gebracht mag worden, en waarvoor jullie graag beelden willen hebben. Wij laten weten welke investering van onze kant het beste past bij jullie wensen en bij akkoord gaan we aan de slag om de sport zo passend mogelijk in beeld te brengen.

Geïnteresseerd in deze dienst, neem contact met ons op!

“Stijn is een dag mee geweest naar het circuit om foto’s te maken. Tijdens deze dag heb ik amper gemerkt dat hij er was, maar toen ik de foto’s kreeg kon ik wel degelijk zien dat hij heel de dag aanwezig was. Stijn heeft veel mooie momenten vastgelegd in prachtige foto’s!“
- Luuk van Loon Racing -