Uitvaartfotografie

 

Afscheidsfotografie

Na het overlijden van een dierbare komen er vaak veel emoties los. Het is immers nooit het goede moment om afscheid te nemen van iemand die u dierbaar is. Door beelden terug te kijken van een uitvaart kan het verwerkingsproces gemoedelijker verlopen. Aan de hand van beelden kan er gemakkelijker gepraat worden over hoe de dag is verlopen maar ook voor nabestaanden die eventueel niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn kan het troost bieden.

We voelen ons betrokken bij de uitvaart en gaan respectvol met de omstandigheden om. Wij brengen het afscheid subtiel in beeld zodat er later met een dankbaar gevoel naar teruggekeken kan worden.

Hoe werkt het?

Vrijblijvend maken we tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar. We stemmen jullie wensen af met onze mogelijkheden. We laten weten wat we allemaal kunnen bieden, en alles wat jullie in beeld gebracht willen hebben is bespreekbaar.

Nadat jullie wensen bekend zijn sturen we onze offerte waarbij we laten weten welke investering van onze kant het beste past bij de aangegeven wensen.

Geïnteresseerd in deze dienst, neem contact met ons op!

“Bij de begrafenis van onze moeder wist je, zonder duidelijk aanwezig te zijn, de krachtige momenten goed vast te leggen. Geen doorsnee foto’s maar mooie verrassende beelden. Nogmaals onze dank daarvoor Stijn!“
- Fam. van Elk -